mr. Madelon Wouters

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Madelon Wouters en ik ben mediator, echtscheidingsmediator en fiscaal jurist. Mijn drijfveer is onder andere om mediation bereikbaar te maken voor iedereen. Wat mij betreft heeft iedereen recht op een luisterend oor, op een kans om patronen te doorbreken en om oplossingen te vinden voor conflicten.

Door middel van mediation is het mogelijk dat mensen voor zichzelf een nieuw begin creƫren. Door niet alleen te luisteren naar mensen, maar door ze ook echt te horen vinden mensen hun eigen kracht terug. Er ontstaan nieuwe wegen, men ziet andere kansen en er gaan verrassende deuren open.

Mijn werkwijze is empathisch, helder en transparant. Ik ben van oorsprong fiscaal juriste waardoor het scheppen van orde in de soms chaotische situatie mij op natuurlijke wijze afgaat. De juriste in mij heeft oog voor detail zowel voor wat betreft de mensen die bij mij aan tafel zitten als voor de uitwerking van de uiteindelijke afspraken op papier.

Het echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan, alimentatieberekeningen en diverse al dan niet juridische stukken worden samen met u opgesteld, besproken en uitgewerkt. Het fiscale aspect heeft mijn speciale interesse waardoor ik alles wat aan bod komt tijdens de gesprekken tevens vanuit dat perspectief bekijk.

 

Contact opnemen